logo

Søk

Meny

Samferdsel

OSL Lufthavn Gardermoen
Produktområder: brannalarm, slokkeanlegg

Honeywell Life Safety har levert et avansert brannalarmanlegg til OSL Lufthavn Gardermoen Terminalbygg 1. Brannalarmsystemet omfatter Terminal 1 (T1) og T2-utbyggingen med sentralbygg Vest og Pir Nord. Anlegget har ca. 11000 stk adresser og over 2000 styringer. Driftsentralen på OSL benytter også vårt presentasjonssystem for en bedre oversikt, lettere betjening og for raskt å kunne veilede brannvesen fra flyplassens brannstasjoner (2 stk.).


Moss Lufthavn Rygge
Produktområder: brannalarm, talevarsling

Honeywell Life Safety har levert et avansert brannalarmanlegg til Moss Lufthavn Rygge, med sine utfordrende deteksjonsområder. Brannalarmsystemet med 6 sløyfer, over 470 adresser og 3 betjeningspaneler har et 100% integrert talevarslingssystem (28 høyttalerkurser, 3 ITS-2 betjeningspaneler og 12 Call-station) som inkluderer et fullverdig PA- og Gate Call system fra hver utgang. Flyplassen benytter også vårt FireWin presentasjonssystem for en bedre oversikt og lettere betjening av brannalarmsystemet.


Vognhallen, adm.bygg, antennebygg og verksted til Bybanen i Bergen
Produktområder: brannalarm, slokkeanlegg

Vognhallen til Bybanen er 301 meter lang og 70 meter bred, har tilstøtende vaskehall, kapasitet til å huse 40 bybanevogner - og er sikret med branndeteksjon fra Honeywell Life Safety. Like ved Flesland flyplass ruver ett av Bergens lengste bygg, den nye vognhallen til Bybanen.  Like ved finner vi administrasjonsbygg, antennebygg og verkstedsbygg. Byggene er moderne og funksjonelle, og alle er sikret med deteksjonsutstyr fra oss.  I «garasjen» har Frøland og Noss Elektro montert mer enn 2200 meter varmedetekterene kabel som sammen med vanntåkeanlegg skal forhindre store skader ved branntilløp. Som utsmykkning på veggene er det i tillegg til en desentralisert brannsentral løsning også montert slokkesentraler som overvåker utløserkretsene til deluge anlegget.  Alarmering skjer via alarmorganer montert direkte på detektorsløyfen for dermed å begrense ekstra kabling av alarmkurs.

Administrasjonsbygget, antennebygget og verkstedsbygg er montert av Bravida, og hele komplekset er knyttet sammen med presentasjonssystemet FireWin.  Alle bygg overvåkes fra den døgnbemannede operatørsentalen i administrasjonsbygget.  Verkstedsbygget har områder med eksplosjonsfare, her er våre EX-punktdetektorer montert.  Lange avstander og utfordringer med magnetfelt fra kjørestrøm gjør at våre sentraler ble levert med modem for fiberkommunikasjon - et brannalarmanlegg «litt utenom det vanlige».
Se vårt utvalg av spesialdeteksjon.  


Avinor Bodø Lufthavn
Produktområder: brannalarm, talevarsling

Bodø Lufthavn har heldekkende brannalarmanlegg som også inkluderer Avinors hovedkontorbygg. Systemet består av flere desentraliserte brannsentraler og ca 1000 detektorer. Honeywell Life Safety har i tillegg levert et komplett overvåket talevarslingssystem som inkluderer PA og Gate Call fra hver utgang til over 400 soneinndelte høyttalere. Høyttaleranlegget er desentralisert for optimal sikkerhet og minimalt med kabling.


Avinor Tromsø Lufthavn Langnes
Produktområder: brannalarm, slokkeanlegg

Honeywell Life Safety leverte nytt brannalarmanlegg og slokkeanlegg til Tromsø Lufthavn i 2013. For å tilfredsstille flyplassens høye krav til pålitelig branndeteksjon er det benyttet Delta DA Quad i nettverk med over 800 punktdetektorer. I tillegg har vi levert aspirasjonsanlegg, slokkeanlegg og OSID linjedeteksjon, en avansert linjedetektor med multisensor teknikk og multikriterie logikk. For en god oversikt over anlegget og rask lokalisering av ev. hendelser overvåkes brannalarmanlegget av vårt FireWin presentasjonssystem.

 

 

 

 

Honeywell Life Safety AS
Postboks 263
NO-1372 Asker
Tel: +47 32 24 48 00
Fax: +47 32 24 48 01

 

Honeywell Life Safety  |  Honeywell Privacy Statement

© Honeywell Life Safety AS - 2015