logo

Søk

Meny

Hotell

Grand Hotell, Oslo
Produktområder: brannalarm

Brannalarmanlegget på ærverdige Grand Hotell er basert på Delta DA Quad i nettverk. IQ8Quad detektorer med innebygget talemelding og blits (820 stk) er montert i alle sengerom, korridorer, toalettrom, tekniske rom og ”større rom”. Med tale i detektorene informeres hotellets gjester på en bedre måte, slik at man får tydelig beskjed om aktuell situasjon. Totalt er det montert 1230 stk detektorer fordelt på 31 stk detektorsløyfer. Grand Hotell benytter også vårt FireWin presentasjonssystem for en bedre oversikt og lettere betjening av brannalarmsystemet..


Clarion Hotel & Congress Trondheim
Produktområder: brannalarm, talevarsling, sentralisert nødlys

Clarion Hotel & Congress Trondheim er Norges største kongresshotell. Hotellet har 400 rom, 18 møterom, 3000 m2 konferanseområde og 300 parkeringsplasser. Honeywell Life Safety har  levert brannalarmanlegg basert på Delta DA Quad i nettverk, med ca. 1200 IQ8Quad detektorer. Detektorene er levert med tale og blits i alle hotellrom. I større rom er det montert 7 doble aspirasjonsdetektorer. Talevarslingsanlegget dekker fellesområder med ca. 380 høyttalere fordelt på 24 kurser. Clarion Hotel & Congress har valgt CBS Penta, et sentralisert adresserbart nødlysanlegg som er installert i alle fellesarealer inkl. konferansesaler.


Scandic Hotell Fornebu
Produktområder: brannalarm, talevarsling, sentralisert nødlys

Scandic Hotell Fornebu som åpnet i september 2012, er et av Østlandets største kurs- og konferansehotell. Med konferansefasiliteter på over 1100 kvm er hotellets lokaler et naturlig valg for ulike aktiviteter. Det stilles store krav til gjestenes sikkerhet dersom det skulle oppstå en hendelse som krever rask og effektiv evakuering. Honeywell Life Safety har levert 8 systemer og ca 850 detektorer av vår avanserte adresserbare detektorserie IQ8Quad, i tillegg til ITS-2 talevarslingsanlegg med mer enn 600 høyttalere. Kravene i TEK10 og universell utforming er møtt med installering av dedikert oppkall fra toalettene. Vårt adresserbare sentraliserte nødlysanlegg, CBS Penta, ble installert under oppføringen. Nødlysarmaturen Pluraluce ble valgt, en elegant og tidsriktig armatur med lavt effektforbruk, samt den anvendelige kombiarmaturen Formula65.

 

Honeywell Life Safety AS
Postboks 263
NO-1372 Asker
Tel: +47 32 24 48 00
Fax: +47 32 24 48 01

 

Honeywell Life Safety  |  Honeywell Privacy Statement

© Honeywell Life Safety AS - 2015