logo

Søk

Meny

Næringsbygg / kontor

Statoil Fornebu
Produktområder: brannalarm, talevarsling, nødlys

Statoil sitt hovedkontor på Fornebu omfatter 65 500 kvm kontorer beregnet for 2500 ansatte. Brannalarmanlegget er basert på Delta DA Quad i nettverk (totalt 3150 adresser) med over 2800 IQ8Quad detektorer i tillegg til linje- og aspirasjonsdetektorer. Desentraliserte LED armaturer av typen UniLED/ExiLED er levert (ca 690 stk). Talevarslingsanlegget er heldekkende, sentralisert og fordelt på 26 kurser. Det er forberedt for mulig tilkobling av eksterne lydkilder som CD og MP3. I spesielle områder, som atriet, er det benyttet Hemisphere og sylinderhøyttaler. For en god oversikt over anlegget og rask lokalisering av evt. hendelser overvåkes det hele av vårt FireWin presentasjonssystem.


Barcode Bjørvika 
Produktområder: brannalarm, nødlys

De totalt 13 arkitektoniske og unike byggene på rekke og rad (Barcode-rekka) i Bjørvika vil romme opp mot 10 000 arbeidsplasser og knapt 500 boliger. I et slikt urbant og pulserende miljø er det viktig med rett valg av detektorløsninger og god alarmorganisering for raskt å sikre uønskede alarmer samtidig med effektiv kontroll og varsling.

Honeywell Life Safety har vært så heldige å få levere brann- og evakueringssystemer til en rekke av disse byggene. Blant annet hovedkontoret til DNB og Barcode B11 med leiligheter og næringsbygg. Videre til Barcode B13 med boliger og deler av næringslokaler samt til det spektakulære kontorbygget B13 DEG 42 (med inspirasjon fra bydelen Meatpacking District i New York). 

Optimal deteksjon med IQ8Quad detektorer (både optisk med og uten summer samt multisensor O2T med summer) er med på å sikre de unike byggene best mulig. Av nødlysarmaturer er den elegante og funksjonelle Pluraluce for sentraliserte anlegg benyttet i flere bygg. Den finnes som ledelys både for antipanikk områder og for rømningsvei samt som markeringslys.
For mer informasjon om vår unike IQ8Quad-detektorserie, vår sentraliserte LED armatur-serie eller andre produkter/løsninger, ta kontakt med våre erfarne selgere eller les mer på vår hjemmeside.

 

 

 

Honeywell Life Safety AS
Postboks 263
NO-1372 Asker
Tel: +47 32 24 48 00
Fax: +47 32 24 48 01

 

Honeywell Life Safety  |  Honeywell Privacy Statement

© Honeywell Life Safety AS - 2015