logo

Søk

Meny

Varehandel

Montér Flisekompaniert, Liertoppen
Produktområder: LIFE-X trådløst nødlys

Montér og Flisekompaniet holder til i samme lokaler på Liertoppen, så her får kundene tilgang på flis og byggevarer under ett og samme tak. Honeywell Life Safety har levert LIFE-X trådløst nødlys med 86 armaturer av typen UniLED, ExiLED, AeriLED og ProLED samt 3 stk gateway. Vårt trådløse nødlys system passer til alle typer bygg. Fra små til middels store installasjoner, også designkrevende miljøer som museum og verneverdige bygg. Les mer om LIFE-X her.


Coop OBS Bygg, Orkidéhøgda
Produktområder: LIFE-X trådløst nødlys

Det tradisjonsrike byggevarehuset har en byggevarebutikk på 3500 m2, samt en drive-in-butikk for trelast på 4000 m2. Honeywell Life Safety har levert LIFE-X trådløst nødlys med 94 armaturer av typen ExiLED, Ova-/OmniLED og ProLED samt 4 stk gateway. Vårt trådløse nødlys system passer til alle typer bygg. Fra små til middels store installasjoner, også designkrevende miljøer som museum og verneverdige bygg. Les mer om LIFE-X her.


Sandvika Storsenter
Produktområder: brannalarm, talevarsling, nødlys

Sandvika Storsenter, et av Norges største kjøpesenter har valgt brannalarm- og evakueringssystemer fra Honeywell Life Safety. Vi har levert et desentralisert brannalarmsystem  basert på flere generasjoner brannsentraler, og som kommuniserer på en felles bus med over 4000 detektorer.  I tillegg har vi levert et komplett desentralisert adresserbart nødlysanlegg. Talevarslingssystemet er fullintegrert,  har et fullverdig PA-lydsystem inkludert, og benytter de samme forsterkerne og høyttalerne (mer enn 400 høyttalere).  Alt talevarslingsutstyr er iht. EN54-16. God alarmorganisering (flere soner og forsinkelser) er viktig for å sikre effektiv kontroll og varsling. Organiseringen har storsenteret satt i system i samarbeid med brannveseset og Honeywell Life Safety.


Sirkus Shopping, Trondheim
Produktområder: nødlys

Sirkus Shopping er et moderne kjøpesenter med 100 virksomheter fordelt på 65 000 kvm. Vårt adresserbare sentraliserte nødlysanlegg, CBS Penta, ble installert under oppføringen i 2012. 1200 armaturer av type ExiLED, Pluraluce og Kubus fordeler seg på fire sentraler. Våre LED armaturer gir lang levetid og lavt energiforbruk. Innvendig er det lagt vekt på designarmaturer som står i stil med interiørets arkitektur, og i garasjeanlegget er det valgt armaturer med høy motstandsdyktighet for vanskelig miljø. Anlegget driftes enkelt i Windowsgrensesnitt via Logical Visual.


City Cyd Kjøpesenter, Tiller
Produktområder: nødlys

City Syd, et av Norges største kjøpesenter med 69 butikker, har byttet ut sitt nødlysanlegg med våre desentraliserte armaturer. Totalt er det levert ca. 750 armaturer med sentralisert overvåkning (UniLED, ExiLED og ProLED E m/varmelement). Installatør er YIT Trondheim. Under utviklingen av denne produktserien har vårt hovedfokus hele veien vært:                    
• Rask og enkel montering                                        
• Effektivt og sikkert vedlikehold                    
Dette er viktige funksjoner som gir både sluttkunde og installatører store fordeler. Med vår komplette desentraliserte nødlysportefølje, alt fra designarmaturer til robuste lede- og markeringslys med tilbehør, har vi gjort det enklere for deg å velge gode og prisgunstige løsninger. Alle våre desentraliserte armaturer kan leveres med elBus kommunikasjonsmodul eller potensialfri kontakt.


Gulskogen Senter, Drammen
Produktområder: brannalarm, talevarsling, nødlys

Gulskogen kjøpesenter i Drammen omfatter 55 000 kvm i oppgraderte og moderne lokaler. Her har Honeywell Life Safety levert  Delta DA Quad i nettverk med 17 detektorsløyfer og over 1550 detektorer/adresser. Senteret har valgt ITS-2, et fleksibelt talevarslingssystem med enkel drift og vedlikehold (talevarslingsrack 60 kurser). Nødlysanlegget består av 30 sløyfer og armaturene er desentraliserte LED armaturer som sikrer rask montering og effektivt vedlikehold (over 1550 stk). For en god oversikt over anlegget og rask lokalisering av ev. hendelser overvåkes det hele av vårt FireWin presentasjonssystem.


Bauhaus, Liertoppen
Produktområder: brannalarm, talevarsling

Bauhaus har et varesortiment på mer enn 120 000 varer og har tilknyttet et stort hagesenter. Honeywell Life Safety har levert brannalarm- og tale-/PA-system til varehuset. Talevarslingen inkluderer fullt PA-system med muligheter for oppkall i flere soner og med bakgrunnsmusikk. Brannvarslingssystemet har skreddersydde løsninger med aspirasjon og multisensorer. På grunn av store takhøyder og store vifter i tak har Bauhaus valgt aspirasjonsløsning der aspirasjonsrør suger luftprøver som analyseres for raskt å kunne se om det er røykpartikler i luften. Alle systemene vi har levert er fullintegrerte og kommuniserer på en felles bus. Det sikrer stor fleksibilitet med tanke på kommunikasjon og muligheter for alarmorganisering. Alt programmeres fra et sentralt sted, og alle komponenter samt kommunikasjon er overvåket.


Ikea, Ringsaker
Produktområder: brannalarm, talevarsling, nødlys

Våren 2015 åpnet Ikea dørene på sitt splitter nye varehus i Ringsaker kommune.  Varehuset er 28 000 kvadratmeter stort og skal ha et vareutvalg på 8 000 produkter i kjent Ikea stil. Ikea Ringsaker har valgt Honeywell Life Safety sine produkter (brannalarm, nødlys og talevarsling) for å sikre både sine besøkende og sitt varesortiment. Det er installert Delta brannalarmsystem med ca. 600 detektorer og totalt 8 sløyfer. For å sikre en rask og effektiv evakuering har de også valgt vårt nye talevarslingssystem, Variodyn. Anlegget består av 72 kurser, 3 sonevalgsmikrofoner og automatisk volum kontroll. Ikea bruker også Variodyn systemet til å formidle andre beskjeder og informasjon via sin velkjente Ikea kunderadio. Nødlysanlegget som er installert er et sentralisert system, for enklere og mer effektivt vedlikehold.

 

 

Honeywell Life Safety AS
Postboks 263
NO-1372 Asker
Tel: +47 32 24 48 00
Fax: +47 32 24 48 01

 

Honeywell Life Safety  |  Honeywell Privacy Statement

© Honeywell Life Safety AS - 2015