logo

Søk

Meny

Adresserbare systemer - Delta+

Delta+ serien består av byggeklossene Delta OP+, Delta Compact Quad + og Delta DAQ+ adresserbare enheter. Delta OP+ er et operatørpanel som utgjør grensesnittet til operatøren.

Delta eBus
Alle Delta+ komponenter og sentraler kan settes i et Delta Net som kommuniserer på en lukket eBus. Delta Net kan bygges ut til å omfatte i alt 159 systemer med like mange detektorsløyfer. På adresserbare systemer kan hver sløyfe ha opptil 126 enheter. Med Delta Net er det mulig å integrere brannalarm, nødlysanlegg og talevarsling i ett og samme nettverk. 

I et adresserbart brannalarmsystem som Delta+ serien, har hver detektor sin egen adresse med tilhørende stedsangivelse. I en oppstått situasjon vil det på sentralen komme en melding som angir både type hendelse og stedsangivelse med adresse og kundetekst. Det sikrer at man orienterer seg raskt og enkelt. Dette gir store muligheter for seksjonering med hensyn til alarmering. Hvilke områder man ønsker å alarmere, baseres på området (sonen) som det meldes brann fra.

Delta+ Sentraler
Her kan man velge mellom ulike løsninger, Delta OP+ betjeningspanel eller Delta Compact+. Delta DAQ+ (Deteksjons- og alarmmodul) er en modul med styringsfunksjoner og I/O-enheter (sløyfekort). Delta DAQ+ er hovedmoduler i 2 og 4 sløyfers DeltaCompact+ sentraler. Delta Compact+ sentralene leveres med og uten integrert Delta OP+ i døren.

IQ8Quad detektorer
Våre adresserbare løsninger har avanserte og intelligente detektorer som overvåker miljøet og tilpasser seg dette, samtidig som de er i stand til å skille mellom forskjellige typer røyk, damp, støv osv. Dette sikrer at uønskede alarmer unngås. Detektorene kan leveres med innebygde alarmorganer; en enhet som er intelligent detektor, samt alarmering med flash, summer og talemelding.

 

 

Honeywell Life Safety AS
Postboks 263
NO-1372 Asker
Tel: +47 32 24 48 00
Fax: +47 32 24 48 01

 

Honeywell Life Safety  |  Honeywell Privacy Statement

© Honeywell Life Safety AS - 2015